Home » Si mund të duket e re banjo pa e rinovuar – dhjetë truqe interesante
banjo

Si mund të duket e re banjo pa e rinovuar – dhjetë truqe interesante

Rinovimi i banjës mund të duket si një detyrë herkuliane, por ka mënyra për të rinovuar një banjë pa një rregullim të plotë të hapësirës.

Nëse nuk keni buxhet, kohë ose shumë interes për të rimodeluar hapësirën tuaj, mund të aplikoni lehtësisht ide të zgjuara dizajni për ta bërë hapësirën të duket e zgjuar, në modë dhe tërheqëse.

Nga idetë e zgjuara të bojës, tapetet e murit, pllakat, bimët deri tek shtimi i pjesëve interesante të ruajtjes dhe pajisjeve të ndriçimit, mund t’i jepni lehtësisht kësaj dhome një pamje të jashtme, siç mund të vërtetohen këto dhjetë ide për një banjë moderne.

Artikujt e mbështetur në njohuritë e ekspertëve, ofrojnë sugjerime që synojnë të ndihmojnë lexuesit të bëjnë zgjedhjet më të mira të dizajnit të shtëpisë.

Shto ndriçim

Ringjyrosni muret

Ndërroni pasqyrën

Vendoni letër-muri

Zbukuroni muret me vepra të artit

Ndryshojeni vendet dollapëve

Ndërroni zbukurimet e banjos

Perde ngjyra-ngjyrë

Pastroni pllakat e qeramikës

Vendosni lule

 

Tags