Home » dizajn

Category - dizajn

dizajn

Ngjyrat trendi për shtëpitë tona

Tendencat më të mëdha të ngjyrave të vitit 2023 janë një përzierje e ngrohtësisë dhe optimizmit, gjë që e bën shumë më të këndshëm dekorimin e shtëpive tona...

dizajn

9 dizajnet ikonike te mobileve

Zaha Hadid – Mesa glass table 2. Frank Gehry – Wiggle Chair 3. Le Corbusier – LC3 Collection 4. Ludwig Mies van der Rohe – Barcelona Chair 5...