Home » Uncategorized

Category - Uncategorized

Uncategorized

Hoteli ne Zvicër

Njerëzit po e quajnë këtë pishinë të pafund të tavanit në Alpet e Zvicrës ‘’shkallët për në qiell’’ Në Alpet Zvicerane, 3.000 ft (914 m) mbi nivelin e detit...

Uncategorized

Dyshja krijuese nga Valencia

Daniel Rueda dhe Anna Devis, një duo krijues nga Valencia, Spanjë, udhëtojnë botën duke luajtur me perspektivën, gjeometrinë dhe një aparat fotografik. Ata...